Vi som pratar

Image
Ella Shams och Adam Evertsson, värdarna på podden Voffor Då Då?

Adam Evertsson

Mångsysslare inom populärkulturen med många strängar på min lyra. Ligger bakom Sveriges största humorsajt SkrattNet (sajten som jag sålde, inte bara en utan två gånger!), långköraren Alla Talar Svenska och geografisajten Sveriges Sexiga Geografi. Har skrivit boken Bla Bla! baserat på mitt redaktionella arbete med Intresseklubben Noterar och Visste Du Det?, samt tungviktaren (2,2 kilo) Serietidningsreklam! - En nostalgisk faktabilderbok, ett bibliografiskt mästerverk med över 800 annonser från barndomens serietidningar med massor av kuriosa runt dessa, samtliga hämtade på nostalgisajten Reklam Från Förr. Står på scen i Mölndalsrevyn. Har ständigt en massa järn i elden.

Jobbar till vardags som projektledare och scrum master Hedin Mobility Group utanför Göteborg, men har jobbat på såväl SIBA, Hemköp, Bokia och Disneyland Paris genom åren, bara för att nämna några tidigare arbetsplatser.

Podden Voffor Då Då är den senaste grejen att poppa upp ur min skalle och bli verklighet, en gammal idé som nu går att lyssna på tack vare att min väg korsades av min poddkollega Ella Shams och intresse uppstod.

Ella Shams

Ella är en smart, omtänksam, snygg kvinna med en släng attityd. Hon har massor av energi som till stor del läggs på sina fyrbenta pälsklingar ☺️ Noggrannhet och fokus genomsyrar det mesta hon gör och det är väldigt sällan hon inte ger 100%!