The alternative text
3 september, 2023

#20: 1 år i podd-etern - Grattis till oss!

Audio file

Från idé till ett infall till koncept till färdig podd till ettårsjubileum! Adam och Ella firar ett år i podd-etern och tittar tillbaks på året som gått, och snackar om allt möjligt, högt och lågt - men med den minsta gemensamma nämnaren som är "bevingade ord". Dessa bevingade ord är favoritcitat från filmer och tv-serier, från ljudböcker och musik, från nyhetsrapportering till sociala medier, ord som letat sig in i svenska språket och som blivit en del av svenskarnas vardag och hörs lite här och var.

Fenomenet har länge fascinerat Adam och tillsammans med Ella så zoomar vi in på detta och fantiserar och pratar om det. I detta jubileumsavsnitt blir det en hel del navelskådande i ett aningen längre avsnitt, och oj vad skoj vi har tillsammans. 51 minuter easy-listening, skratt och skoj där vi radar upp vi favoriter, både bland avsnitt och bevingade ord, svarar på inskickade frågor och - som vanligt - ger en ledtråd till nästa program.

Vi pratar om följande favoriter bland våra bevingade ord

och diskuterar våra favoritavsnitt

Länkar till sådant som kommer upp i avsnittet

Ledtråd till nästa avsnitts innehåll: Baltzar och Carina.

Nästa avsnitt är tänkt att släppas 17e september. Vi hörs igen då!

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.